☎️ 025/442-796        📱: 063/706-96-97
VIŠEDELNE SLIKE NA CANVAS PLATNU
Vrhunski kvalitet štampe i predivne fotografije će oplemeniti vaš radni, životni prostor.
SAZNAJ VIŠE
SLIKE RAZLIČITIH VELIČINA NA CANVAS PLATNU
Vrhunski kvalitet štampe i predivne fotografije će oplemeniti vaš radni, životni prostor.
SAZNAJ VIŠE
ZIDNE NALEPNICE
Za laku dekoraciju svih prostora.
Saznaj više
FOTO TAPETE
Unesite prirodu u vaše okruženje
Saznaj više
ZIDNA NALEPNICA VISINOMER ZA DECU
Zidna nalepnica za dečiju sobu, nalepnica za vrata. Na zanimljiv način pratite kako deca rastu.
Saznaj više
Prethodna
Sledeći

Najbolje web lokacije sa besplatnim slikama

Bez obzira na to da li tražite sliku mirne plaže sa palminim drvećem, šumu na kišnom danu, ili krupan kadar vaše omiljene životinje, pronašli smo najbolje web sajtove za besplatne profesionalne fotografije prirode. Odštampaćemo za Vas odabranu fotografiju na canvas platnu  ili fototapetu da biste u kancelariji ili spavaćoj, dnevnoj sobi dodali opuštajući doživljaj.

Korake u pesku, ptice koje lete ka horizontu, skriveni vodopadi u tropskoj džungli, zalazak sunca na beloj peščanoj plaži… reči ne mogu zaista da opišu mir koji osećate kada gledate lepe snimke prirode. Mnoge studije su zapravo bile u stanju da dokažu umirujući efekat na telo i um u pogledu slika prirode – od pomaganja pacijentima da kontrolišu svoju uznemirenost, pa  čak i smanjenjem krvnog pritiska.

nature 3719233 640

Odlučili smo da izlistamo najbolje Web lokacije na kojima možete da nađete besplatne slike sa autorskim pravima, koja mogu da se preuzmu u HD rezoluciji.

A znate šta, ne morate nikome da kažete da to nije vaša fotografija. Samo se pobrinite da imate vernu priču o pravljenju rezervne kopije ako neko pita kako ste uspeli da ponesete tako savršen momenat!

Hiljade besplatnih fotografija visoke rezolucije dostupno je na lifeofpix-a, sa posebnim naglaskom na pejzaže i životinjske snimke. Naša omiljena oznaka:divlja, za zadivljujuće fotografije šuma i planina.

Sa dosta slika visoke rezolucije, Pixabay  je savršen sajt za vašu  panoramsku slliku. Naša omiljena oznaka:  leptir, njihov raznobojni uzorak krila ostavlja bez daha.

butterfly 1829404 640

Mesto gde se svakodnevno dodaju stotine novih besplatnih fotografija Stocksnap.io . Naša omiljena oznaka:  art,  za prelepe slike okeanskog života.

StockSnap KEYIEOOVTQ

Freephotos.cc nudi puno fotografija pustinje i tropskih pejzaža, perfektno kada je hladno napolju i potrebna vam je mala toplina u dnevnoj sobi. Naša omiljena oznaka:  pesak, za slike koje će zagrejati bilo koji apartman!

Kaboompics nudi mnoštvo cveća i lepih pogleda na plaži koji će vam sigurno pružiti ideje za nove destinacije za letovanje. Naša omiljena oznaka:  kaktusi, jer nikada nismo čuli za sliku  sa kaktusima.

kaboompics Mixed cacti and succulents

Ako ste poput nas, možete izgubiti sate istražujući slike starih mapa.

Kako pronaći stare mape na mreži

Sviđa nam se Mapsland sajt, koji nudi i stare mape različitih zemalja i regiona koji nisu zaštićen autorskim pravima. Posebno volimo ovu  mapu sveta iz XVII veka , sa prelepom ilustracijom oko sebe – fascinantno je videti koliko je  Severna Amerika i Australija još uvek bila nepoznata za Evropljane.

Pixabay ima puno autorskih prava i besplatnih slika svih vrsta, od fotografija i ilustracije… i, naravno, stare mape! Ovo je još jedna divna  karta iz XVII veka , koja tvrdi da je “nova i tačna” mapa sveta. Mogli bismo da provedemo sate gledajući je.

large detailed antique political map of the world 1689

Skokovi do kraja XIX veka, ova mapa Evrope sa Mapslanda  prikazuje Austriju-Mađarsku na vrhuncu svog carstva, kao i novoformirane Nemačke imperije,  Finska deo Rusije, a Irska još uvek u potpunosti deo Britanije.

U Velikoj Britaniji, mape za ispitivanje artiljerije su van autorskih prava 50 godina nakon što su prvi put objavljene. Narodna biblioteka Škotske  ima niz starih karata koje se kreću od 1840 do šezdesetih godina, koji pokrivaju delove čitave zemlje. Nisu besplatni da se preuzmu u formatu koji može da se koristi u našoj  štampi, ali možete da kupite za preuzimanja u odgovarajućoj rezoluciji .

Kako se koriste slike starih mapa na našem platnu

Moraćete da se uverite da je slika mape koju ste pronašli u dovoljno visokoj rezoluciji da bi se dobro odštampalo na canvas platnu ili fototapeti. Kao opšte pravilo, što je veća veličina datoteke, veća je i rezolucija – a mi ćemo vam reći da li je fotografija dobra za štampu (ili ne).

Drugo opšte pravilo je da što veću površinu za štampu  želite, to je potrebna veća rezolucija (tako da je veća veličina datoteke). Slike niže rezolucije mogu da izgledaju zrnasto i pixelirane kada se uvećaju a želimo da vaša mapa izgleda fantastično.

Nadamo se da smo Vam pomogli u pretraživanju idealne slike za Vas.

 

Kontaktirajte nas za sva pitanja i nedoumice.

Koju sliku odabrati?

Niste pronašli
savršenu sliku
za Vas?

Pratite naša uputstva i izaberite sliku po Vašoj meri. Pročitaj o web stranicama sa besplatnim slikama i pronađite odgovarajuću baš za Vas.

super ponuda

IZNENADITE SVOJE VOLJENE, POKLONITE IM POKLON BON ! ! !
A MI ĆEMO IZNENADITI VAS SA POKLON POSTEROM.